Цитата Pe_Lida (

)
Мені 33 роки,я ніколи не була військовозабов"язана. Освіта вища геодезист-картограф,землевпорядник. У мене 11 років вислуги на державній службі із них 5 років на керівній посаді, також мала доступ до ДСК. Запитання наступне: чи маю я право як рядовий претендувати на офіцерську посаду? Чи буде при нарахуванні заробітної плати враховуватись моя вислуга у держслужбі? І ще одне запитання, я зараз проходжу медкомісію і збираю всі необхідні документи, після всієї цієї процедури мене одразу ставлять на облік у військкомат чи тільки після підписання контракту? Дякую!
Дійсно, можливе призначення найбільш відповідальних сержантів-контрактників на офіцерські посади. Але не рядових. З вищою освітою можливо вже зі служби поїхати у ВВНЗ для отримання офіцерського звання.
Нарахувань за досягнення на цивільних посадах в армії немає. Тільки посада + звання + надбавки (за вислугу, особливі умови, за допуск та ін.)
На облік у військкоматі поставлять після повернення зі служби. Навіть, якщо після прохлдження медкомісії та тестів Ви не укладете контракт - то на облік не візьмуть.